ת"א
בית המשפט המחוזי מרכז
|
1330-05-09
28/11/2010
|
בפני השופט:
בנימין ארנון
|
- נגד - |
התובע:
ראבי חברה קבלנית לבנין בע"מ
|
הנתבע:
1. מינהל מקרקעי ישראל 2. ועדה מקומית לתכנון אשדוד
|
החלטה,החלטה |
החלטה
לאחר שביהמ"ש הביע מורת רוחו מהעובדה שטרם קוימה החלטתו מיום 17.5.10, ומאחר וב"כ הנתבעת 2 התנצלה על כך, הנני מורה לנתבעת 2 להגיש כתב הגנה בתיק זה בתוך 30 ימים מהיום.
לאור הסכמת התובעת והנתבעת 2 לקיים הליך גישור ביניהן בפני עו"ד אופיר ארגמן בין אם הנתבע 1, מנהל מקרקעי ישראל, ישתתף בהליך גישור זה ובין אם לאו, הנני ממנה את עו"ד אופיר ארגמן כמגשר בין הצדדים בתובענה. במידה והנתבע 1 יסרב להשתתף בהליך גישור זה, אזי יתנהל הליך הגישור בין התובעת לבין הנתבעת 2 בלבד.
ב"כ התובעת תמציא לנתבע 1 במסירה אישית החלטה זו בתוך 3 ימי עסקים מהיום.
בנוסף הנני מורה לנתבע 1 להגיש כתב הגנה מתוקן מטעמו בתוך 30 ימים מהיום. במידה ואין הנתבע 1 מעוניין בהגשת כתב הגנה מתוקן מטעמו, מאחר ולדעתו כתב ההגנה אשר הוגש על ידו טרם תיקון כתב התביעה יכול להישאר על כנו – יתכבד ויודיע על כך לביהמ"ש בתוך 30 ימים מהיום, שאם לא כן יהיה חייב להגיש כתב הגנה מתוקן מטעמו.
מכוח הסמכויות המוקנות לי עפ"י תקנה 143 לתקנות סד"א התשמ"ד-1984 ניתן בזאת צו גילוי מסמכים הדדי לפיו כל צד יגלה בתצהיר לכל יתר הצדדים לתובענה בתוך 45 ימים מהיום את כל המסמכים שחובה עליו לגלותם על פי הדין, ויאפשר לכל יתר הצדדים לתובענה לעיין במסמכים שיגולו על ידו.
באשר להליך הגישור: הצדדים יפנו למגשר, עו"ד אופיר ארגמן, בתוך 7 ימים מהיום וימציאו לו את המסמכים שהומצאו על ידם עד עתה לביהמ"ש.
הליכי הגישור יתקיימו במשך 60 ימים מהיום. הצדדים יעדכנו את ביהמ"ש בדבר התקדמות הליכי הגישור לאחר חלוף 30 ימים. במידה ויתעורר צורך בהארכת זמן עקב התמשכות הליכי הגישור, יפנו הצדדים במשותף לביהמ"ש בעניין זה מבעוד מועד.
ככל שהליכי הגישור יתקיימו בין התובעת לבין הנתבעת 2 בלבד – תישאנה התובעת והנתבעת 2 בהוצאות המגשר בחלקים שווים ביניהן.
אם מסיבה כל שהיא יסתבר כי אין ביכולתו של עו"ד ארגמן לקיים הליך גישור בין הצדדים, ימציאו הצדדים לביהמ"ש בתוך 7 ימים שם של מגשר חלופי אשר ימונה לבקשתם על ידי ביהמ"ש.
ניתנה והודעה היום כ"א כסלו תשע"א, 28/11/2010 במעמד הנוכחים.
בנימין ארנון, שופט
החלטה
הנני נותן תוקף של החלטה להסדר הנ"ל אשר הושג בין ב"כ התובעת לבין ב"כ הנתבעת 2.
נקבע להמשך קדם משפט ליום 14.2.11 בשעה 09:00.
ניתנה והודעה היום כ"א כסלו תשע"א, 28/11/2010 במעמד הנוכחים.
בנימין ארנון, שופט
הוקלד על ידי: אורטל בוקובזה